15.2 C
Maassluis
maandag, mei 20, 2024

Nachtelijke inbraken op boten in Maassluis; benzinetank gestolen en in brand gestoken

- Advertentie-

In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 juli is er ingebroken op boten aan de Boonervliet in Maassluis. Zo werd er ingebroken op een boten ter hoogte van de Van Ostadestraat en ter hoogte van de Ruysdealstraat.

De boten lagen aangemeerd aan de Boonervliet. ‘De eigenaren kwamen er ’s morgens achter’, vertelt de politie aan 112Maasmedia. Ter hoogte van de Ostadestraat werd het dekzeil van een boot opengesneden. ‘De benzinetank is er uitgehaald en is vervolgens in brand gestoken naast het bankje’, zo laat de politie weten aan 112Maasmedia. Ook op een andere boot is ingebroken. ‘Vanaf een andere boot is een viskoffer gestolen’, vertelt de politie.

De brandweer werd rond 04.27 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Van Ostadestraat in Maassluis. Ter plaatse was er brand bij een bankje. De brandweer heeft de brand geblust.

De politie doet verder onderzoek naar de inbraken en brandstichting. ‘Er is geen signalement van een verdachte bekend’, laat de politie weten. Heb je meer informatie over deze inbraken en brandstichting of beschik je bijvoorbeeld over camerabeelden waar wat op te zien is? Laat het weten aan de politie via 0900-8844! Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel 0800-7000!

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-