21.1 C
Maassluis
zondag, juni 23, 2024

Morgen code geel vanwege zware windstoten: GGD sluit uit voorzorg vaccinatielocatie in Maassluis

- Advertentie-

Het KNMI geeft voor vrijdag 21 mei 2021 code geel af vanwege zware windstoten en onweer. Daarom sluit de GGD uit voorzorg verschillende vaccinatie- en testlocaties. Vrijdag zijn de vaccinatielocaties in Maassluis en bij het SS Rotterdam in Katendrecht dicht. De testlocatie in Zuidland blijft tot en met maandag dicht. Alle geplande test- en prikafspraken zijn of worden verplaatst. Afspraken in Maassluis worden verplaatst naar Schiedam.

Maassluis
De prikafspraken die gepland stonden bij vaccinatielocatie in Maassluis, worden verzet. De mensen met een afspraak zijn donderdagochtend allemaal via sms op de hoogte gebracht. Zij kunnen op hetzelfde tijdstip terecht op de priklocatie in Schiedam.

Op de locatie in Schiedam is normaal gesproken plek voor 600 tot 700 prikafspraken per dag. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, voert de GGD de prikcapaciteit op. Het kan daardoor voorkomen dat de te vaccineren mensen iets langer moeten wachten dan gebruikelijk. Er worden extra verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Katendrecht en Zuidland
Iedereen met een test- of prikafspraak bij de locaties in Katendrecht en Zuidland wordt telefonisch op de hoogte gebracht. Deze afspraken worden verplaatst naar andere locaties.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-