Maassluis

Minderjarige jongen (16) ontvoerd in Breda en gewond aangetroffen in Het Scheur bij Maassluis

Dinsdagavond 21 september 2021 is een 16-jarige jongen tegen zijn wil in meegenomen naar een andere locatie. Hij is later gewond teruggevonden in het water bij Maassluis/Hoek van Holland. De politie op zoek naar getuigen die iets gezien hebben

Nadat de jongen rond 19.00 uur een supermarkt aan de Kesterenlaan in Breda heeft bezocht, stapt hij in een auto en wordt tegen zijn wil in meegenomen. De jongen uit Breda verklaarde dat hij ook op een industrieterrein in de buurt is geweest. Uit onderzoek is gebleken dat dit vermoedelijk de Nikkelstraat in Breda is geweest.

Rond 21.15 uur ontvangt de meldkamer in Rotterdam een melding dat er een gewonde jongen in het water in Het Scheur tussen Maassluis en Hoek van Holland is aangetroffen. Dit blijkt om dezelfde jongen te gaan. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis. In deze zaak is een 21-jarige verdachte aangehouden, zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

Getuigenoproep
De jongen is vermoedelijk in een zwarte Volkswagen Golf meegenomen. De politie wil graag meer weten over dit voertuig. Heeft u deze auto rond 18.30/19.00 gezien bij de Kesterenlaan of Nikkelstraat? Kunt u meer vertellen over andere locaties of over de personen die in het voertuig zaten? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *