Maassluis

Man zwaargewond bij vechtpartij Crabethstraat in Maassluis, 1 verdachte aangehouden

In de nacht van vrijdag 9 juli op zaterdag 10 juli is er een conflict ontstaan tussen twee mannen in de Crabethstraat in Maassluis.

Omstreeks 00.00 uur kregen politie en ambulancezorg de melding van een conflict waarbij iemand gewond was geraakt. Ter plaatse bleek er een conflict te zijn ontstaan tussen een automobilist en een fietser. Wat er aan deze ruzie is vooraf gegaan, is nog onduidelijk. De politie doet daar momenteel nog onderzoek naar.

Bij de ruzie raakten de twee mannen in gevecht met elkaar. De automobilist raakte hierbij gewond en raakte bewusteloos. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Tijdens het incident kwamen meerdere mensen naar de locatie toe. De emoties liepen bij sommige mensen hoog op, de politie heeft deze mensen geholpen te kalmeren.

De traumahelikopter landde nabij de afrit A20. Politieagenten, ambulancemedewerkers en het Mobiel Medisch Team (MMT) hebben het slachtoffer medische zorg gegeven. Het slachtoffer is daarna met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. De trauma-arts reed mee in de ambulance.

De politie heeft de fietser aangemerkt als verdachte. Hij is aangehouden ter zake mishandeling. De politie doet verder onderzoek naar wat er zich precies heeft afgespeeld. Ben jij getuige geweest van de mishandeling en heb jij nog niet gesproken met de politie? Bel 0900-8844.

 

 

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *