5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

Man loopt meerdere steekwonden op bij steekpartij na ruzie op straat in Vlaardingen-West

- Advertentie-

Een 32-jarige man uit Rotterdam is zaterdagavond 28 januari zwaargewond geraakt bij een steekpartij aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen. Nadat de man was neergestoken is er op hem geschoten met een balletjespistool.

Twee volwassen mannen hadden ruzie op straat. Eén van de mannen trok een mes en stak in op de ander. Het slachtoffer werd gestoken op verschillende plekken in het lichaam, waaronder in zijn rug en hoofd. Vervolgens is er op het slachtoffer geschoten met een balletjespistool. De verdachte is er vervolgens vandoor gegaan.

Een ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) hebben hulp verleend aan het slachtoffer. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

Het Arrestatieteam (AT) heeft samen met het Team Parate Eenheid (TPE) een instap gedaan in een naastgelegen woning. Hier is niemand aangetroffen en dus ook niemand aangehouden. De straat is afgesloten en de politie heeft een Plaats Delict (PD) gemaakt.

Door goed werk van de politie konden agenten de verdachte uiteindelijk aanhouden in een woning in Hoogvliet. De aangehouden man is een 35-jarige man uit Vlaardingen.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-