18 C
Maassluis
dinsdag, juli 16, 2024

Man komt hard ten val bij onwelwording in portiek en raakt ernstig gewond Sparrendal in Maassluis

- Advertentie-

Op vrijdagmiddag even voor 16:00 uur is een man ernstig gewond geraakt na een val bij een onwelwording in een portiek van een flat aan het Sparrendal in Maassluis. Hulpdiensten waaronder de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse.

Even voor 16:00 uur wilde de man op leeftijd vanaf het portiek richting de gallerij lopen. Op dat moment werd de man plotseling onwel, hij viel en kwam hard op zijn hoofd terecht. De man raakte ernstig gewond aan zijn hoofd en had nog maar een minimale ademhaling.

Een journalist van 112Maasmedia was per toeval snel ter plekke en startte op aanwijzing van de 112-meldkamer de reanimatie. Ook meerdere omstanders schoten te hulp. Politiewagens, handhaving, brandweer, twee ambulances en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse.

De traumahelikopter landde op een grasveld nabij de Richard Hollaan in Maassluis. Na de reanimatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. De arts van de traumahelikopter reed mee in de ambulance. De huidige toestand van het slachtoffer is onbekend.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-