18 C
Maassluis
dinsdag, juli 16, 2024

Man in elkaar geslagen bij verkeersruzie in Maassluis; 30-jarige man aangehouden

- Advertentie-

Een 30-jarige man uit Schipluiden is zaterdagmiddag 26 maart aangehouden na een mishandeling op de Westlandseweg in Maassluis.

Rond half 3 in de middag ging het mis en vond er een ongeval plaats op de Westlandseweg, ter hoogte van de Uiverlaan in Maassluis. Na dit ongeval ontstond er een verkeersruzie. Een 30-jarige man uit Schipluiden sloeg hierbij het slachtoffer meerdere malen hard in het gezicht. ‘Het slachtoffer kreeg meerdere klappen in het gezicht. Het slachtoffer viel daardoor weg’, aldus de politie aan 112Maasmedia.

De politie heeft een ambulance ter plaatse laten komen voor het slachtoffer. ‘Het slachtoffer viel door de mishandeling weg en had braakneigingen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis’, aldus de politie aan 112Maasmedia. Agenten konden een 30-jarige man uit Schipluiden aanhouden voor mishandeling. De man zit vast op het cellencomplex en zal op een later tijdstip worden verhoord.

De politie doet verder onderzoek naar de mishandeling. Het slachtoffer ligt momenteel in het ziekenhuis en de verdachte zit vast op het cellencomplex.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-