17.2 C
Maassluis
dinsdag, juli 16, 2024

Man gereanimeerd op straat bij geweldsincident Fenacoliuslaan in Maassluis: grote inzet hulpdiensten

- Advertentie-

Bij een melding van een steekpartij op de Fenacoliuslaan in Maassluis is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man ernstig gewond geraakt. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en hebben het slachtoffer gereanimeerd.

Even na 02:30 uur kwam er een melding binnen van een steekpartij. Meerdere politiewagens, twee ambulances, de traumahelikopter en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Aldaar werd ter hoogte van de M.H. Trompstraat een zwaargewonde man aangetroffen op straat, de man had geen ademhaling. Het slachtoffer is op straat gereanimeerd.

Tijdens het incident was er veel oploop in de straat. Diverse, veelal dronken en recalcitrante personen gingen onder de afzetting door. Agenten hebben diverse keren moeten ingrijpen om mensen op afstand te houden. Nadat het slachtoffer was overgebracht naar het ziekenhuis, keerde de rust weer snel terug.

Na de reanimatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. De politie heeft de Fenacoliuslaan afgesloten en een Plaats Delict (PD) gemaakt. De Forensische Opsporing (FO) is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Ook de Team Parate Eenheid (TPE) kwam ter plaatse. Er is nog niemand aangehouden.

De politie laat aan 112Maasmedia weten dat de aanleiding van het incident nog onduidelijk is. ”We zitten nog met veel vragen”, vertelt de politie. De politie doet verder onderzoek.

UPDATE: Het slachtoffer is in het ziekenhuis overleden. Het betreft een 42-jarige man uit Maassluis. Uit onderzoek blijkt er geen sprake te zijn van een steekpartij. Wel van een geweldsincident, waarbij de politie rekening houdt met een vechtpartij.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-