13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Man doet greep uit de kassa bij Albert Heijn in Hoek van Holland en slaat op de vlucht

- Advertentie-

Een man heeft vrijdag 18 november een greep uit de kassa gedaan bij de Albert Heijn aan de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland. Dat laat de politie desgevraagd weten aan 112Maasmedia.

De politie kreeg rond 12.00 uur de melding binnen over een man die een greep uit de kassa zou hebben gedaan. ”Er is door medewerkers van de winkel een goed signalement doorgegeven maar helaas heeft dat nog niet tot aanhouding van de verdachte geleid. We gaan nog kijken naar beschikbare camerabeelden en hopen dat het duidelijkheid geeft”, vertelt de politiewoordvoerster aan 112Maasmedia.

Hoeveel geld de man precies heeft meegenomen, wordt momenteel onderzocht. Het gaat om een blanke man tussen de 30 en 40 jaar oud, rond de 170 centimeter lang, ingevallen gezicht en kort hoofdhaar aan de zijkant voor zover zichtbaar. De man droeg een bruin bordeaux rode gewatteerde ‘bomberjack’ en een zwarte pet.

Ben je getuige geweest of beschik je over camerabeelden waar rond het bovengenoemde tijdstip een persoon op te zien is met het bovenstaande signalement? Bel de politie via 0900-8844!

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-