Foto: Wijkagent Leon (Politie)
Vlaardingen

Man crasht bij achtervolging in Vlaardingen en rent tuin in van oud-politieman: verdachte aangehouden

Dat was even balen voor een man die donderdagmiddag 20 augustus op de vlucht sloeg voor de politie. De man verstopte zich namelijk in een tuin, helaas voor de man was de tuin van een gepensioneerde politieman. De man kon al snel worden aangehouden.

Achtervolging
De politie zag donderdagmiddag een man rijden in Vlaardingen. Een agent kon de man van een eerdere achtervolging waarbij het rijbewijs van de bestuurder ongeldig werd verklaard. De agent wilde de man controleren om te kijken of nu wel alles in orde is.

Op het moment dat de agent de bestuurder een stopteken geeft, gaat de bestuurder er direct vandoor en ontstaat er een achtervolging. In Vlaardingen- Ambacht probeert de verdachte een bocht te maken, echter resulteerde dit in een crash. Na het ongeval stapte de verdachte zijn voertuig uit en ging hij rennend verder.

De man vluchtte een tuin van een woning in om zich te verstoppen voor de politie. Helaas voor de verdachte was de tuin van een gepensioneerde politieman. De oud-politieman wist dat er iets niet klopte vanwege de sirenes, de crash en een man in zijn tuin die zich probeert te verstoppen. Hierop heeft de oud-politieman de verdachte staande gehouden en overgedragen aan de politie.

De politie kon de man direct aanhouden. De man is aangehouden voor het veroorzaken van gevaar op de openbare weg, verlaten plaats ongeval en rijden met ongeldig verklaard rijbewijs.

Foto: Wijkagent Leon (Politie)

 

 

Lees ook:

More in:Vlaardingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *