5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

Man achtervolgt vrouw (27) in Vlaardingen, probeert haar van haar fiets te trekken en toont zijn geslachtsdeel

- Advertentie-

Een 27-jarige vrouw is maandag 26 juni in de vroege ochtend waarschijnlijk ontkomen aan een aanranding of verkrachting in Vlaardingen. De vrouw werd achtervolgd door een man die haar probeerde van haar fiets te trekken. Ook toonde de man zijn geslachtsdeel. De politie laat aan 112Maasmedia weten dat het slachtoffer aangifte heeft gedaan en dat de politie een onderzoek is gestart.

Maandagochtend omstreeks kwart voor zeven in de ochtend zou de 27-jarige vrouw op de fiets zijn gestapt. Op de Pieter Karol Drossaartstraat kruist een man haar, die eveneens aan het fietsen was. De man keerde om en ging achter de vrouw aan gaat.

De vrouw fietste door en reed de Maassluissedijk op. Daar probeerde de man de vrouw van haar fiets te trekken. Die poging was voor de man niet succesvol. 200 meter verder op de Maassluissedijk, ter hoogte van het voetbalveld poogde de man opnieuw om de vrouw van haar fiets te trekken. Daarbij toonde de man ook zijn geslachtsdeel.

De verdachte is een getinte man tussen de 1,70 en 1,80 meter lang met gekroesd/ sluik haar. De verdachte droeg tijdens de schennispleging een donkerblauwe broek met witte strepen, een wit T-shirt en een donkere jas. De man zou hebben gereden op een oude damesfiets met snelbinders over de bagagedrager.

”Het slachtoffer heeft maandag aangifte gedaan. Wij hebben diezelfde dag direct een buurtonderzoek gedaan en gekeken naar camerabeelden in de omgeving. We hebben momenteel nog geen verdachte aangehouden”, vertelt de politiewoordvoerder aan 112Maasmedia.

Ben je getuige geweest van het incident of beschik je over camerabeelden of informatie voor de politie? Bel 0900-8844. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000!

 

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-