17.6 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

Man aangehouden na geweldsincident met vrouw en kind Sparrendal in Maassluis

- Advertentie-

Een man is woensdag aan het einde van de middag op heterdaad aangehouden na een mishandeling aan het Sparrendal in Maassluis. De man had bij zijn aanhouding bloed op één van zijn handen.

Mishandeling
Rond 17.20 uur kwam er op de 112-meldkamer een spoedmelding binnen van een mishandeling op het Sparrendal in Maassluis. Agenten waren op dat moment bezig bij een brand op de Broekpolderweg in Vlaardingen. De agenten sprintten naar hun voertuigen en gingen met spoed richting Maassluis.

Meerdere buren vertellen aan 112Maasmedia dat er veel kabaal kwam uit de woning. ‘Ik hoorde echt minutenlang van alles omgegooid worden, ik hoorde de kasten omgegooid worden zo erg was het’, vertelt één van de buren.

De man heeft volgens buren de vrouw in de woning mishandeld. De politie bevestigt de mishandeling aan 112Maasmedia. Een betrokkene vertelt dat een kind ook is geslagen op of rondom haar kaak. ‘Er is inderdaad een kind bij het incident betrokken. Of zij ook is mishandeld, kunnen we vanwege haar privacy niet bekendmaken’, vertelt de politiewoordvoerder. ‘Het kind maakt het oké, de mishandelde vrouw is niet ernstig gewond’, aldus de politie aan 112Maasmedia.

De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Voordat de man in de politieauto werd gezet liepen de gemoederen op straat even op. ‘Je blijft met je handen van een vrouw af’, zo werd er naar de verdachte geroepen. De aangehouden man trok zichzelf er weinig van aan, en vond het zelfs nog een goed idee om te lachen en naar een persfotograaf twee duimpjes op te steken.

De aangehouden man is overgebracht naar het cellencomplex. De politie doet verder onderzoek.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-