17.3 C
Maassluis
maandag, mei 27, 2024

Man (41) aangehouden en gewond geraakt bij vernieling van bus bij strand in Hoek van Holland

- Advertentie-

Een 41-jarige man uit Rotterdam is in de nacht van zaterdag op zondag 18 juni aangehouden voor vernieling van een ruit van een bus aan de Badweg in Hoek van Holland. Dat laat de politie weten aan 112Maasmedia.

Zondag rond 00:20 uur werden meerdere politiewagens met spoed gestuurd naar de Badweg in Hoek van Holland voor een melding van een heterdaad vernieling. Ter plaatse troffen agenten een man aan die gewond was aan zijn hand en agressief was. Daarnaast was de ruit van een bus vernield.

De man die zich agressief gedroeg had verwondingen en is nagekeken door het ambulancepersoneel. Na getuigenverklaringen kon de man aangemerkt worden als verdachte en aangehouden worden voor vernieling. Omdat de man ook gewond was, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Aangezien de man is aangehouden, gingen agenten ook richting het ziekenhuis.

De man riep zelf dat hij was gestoken. In het ziekenhuis zal gekeken worden of de verwondingen van de man komen door de vernieling of een steekpartij. De politie heeft nog in onderzoek wat er daadwerkelijk heeft afgespeeld.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-