18.4 C
Maassluis
woensdag, juli 24, 2024

Man (40) die werd aangehouden na lijkvinding in Vlaardingen twee weken langer vast

- Advertentie-

De 40-jarige Esteban M. uit Vlaardingen die werd aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van een vrouw in Vlaardingen blijft twee weken langer vastzitten, zo heeft de rechter-commissaris vandaag beslist. In de zaak werd ook een man van 25 jaar aangehouden, maar hij is vrijgelaten.

Lees ook: Politie start Team Grootschalige Opsporing na aantreffen overleden vrouw (30) in Vlaardingen: politie gaat uit van misdrijf

De man van 25 blijft wel verdachte in de zaak, maar is onder voorwaarden vrijgelaten. ”Het onderzoek naar de vondst van de dode vrouw gaat onverminderd door”, aldus het Openbaar Ministerie (OM).

Lijkvinding
Een 40-jarige man en een 25-jarige man, beiden uit Vlaardingen, meldden zich woensdagmiddag 12 juli rond 17.00 uur aan het politiebureau in Vlaardingen. Op basis van wat zij vertelden, zijn agenten naar de woning aan de Pieter Karel Drossaartstraat in Vlaardingen gegaan en troffen zij daar de vrouw overleden aan. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen.

De politie heeft bij de woning groot onderzoek gedaan. Daarnaast is er een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op de zaak gezet, dat is een team van zo’n 20 rechercheurs die volop onderzoek doen naar de dood van de vrouw.

Esteban M. was woonachtig in de woning waar de overleden 30-jarige vrouw werd gevonden. M. zou een relatie hebben gehad met de overleden vrouw.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-