5.2 C
Maassluis
dinsdag, april 23, 2024

Man (21) overvalt juwelier op het Liesveld in Vlaardingen en steekt omstander neer tijdens vluchtpoging

- Advertentie-

Donderdagmiddag 10 augustus is een juwelier op het Vlaardingse Liesveld overvallen door een man met een mes. Op zijn vlucht werd hij overmeesterd door een groepje omstanders. Eén van de omstanders liep daarbij steekwonden in zijn been op.

Rond kwart voor één donderdagmiddag stapte een man met een mes de juwelier aan het Liesveld binnen en eiste geld. Daarbij ontstond een korte worsteling in de juwelierszaak. Niemand raakte hierbij gewond. De overvaller ging er vervolgens met een geldbedrag vandoor.

Buiten de zaak werd de man echter al snel gepakt door een aantal omstanders. Eén van de omstanders werd hierbij gestoken in zijn been. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn verwondingen. De verdachte, een 21-jarige man uit Capelle aan den IJssel, is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

In de bosjes werd het mes aangetroffen dat vermoedelijk is gebruikt door de overvaller. De politie heeft een plaats delict gemaakt en de Forensische Opsporing (FO) doet samen met de recherche onderzoek.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-