7.8 C
Maassluis
vrijdag, april 19, 2024

Maassluizer ontvoerd in parkeergarage in Schiedam, politie houdt 7 verdachten aan

- Advertentie-

Maandag 18 december rond 17.30 werd een man uit Maassluis ontvoerd vanuit een parkeergarage in Schiedam. De politie startte direct een groot onderzoek. Die maandagavond werd een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in Tilburg. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering.

Het onderzoek leidde dinsdagavond naar Amsterdam, waar nog zes aanhoudingen volgden. Het gaat om een 24-jarige Tilburger, twee mannen van 29 en 30 jaar uit Rotterdam, een 32-jarige man uit Aalsmeer en drie mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 23, 25 en 30 jaar oud. Het slachtoffer was toen nog niet terecht. Pas woensdagavond werd hij door handhavers aangetroffen in de gemeente Haarlemmermeer. Hij is gecontroleerd in het ziekenhuis, en maakt het naar omstandigheden redelijk goed.

De zeven aangehouden verdachten zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat, op de 29-jarige Rotterdammer na, alle mannen 14 dagen langer vast blijven zitten. De Rotterdammer komt vrij, maar blijft wel verdachte. De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding van de ontvoering.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-