21.8 C
Maassluis
dinsdag, mei 21, 2024

Kleine brand zorgt voor behoorlijke rookontwikkeling in woning Tulpstraat in Maassluis

- Advertentie-

Politie, brandweer en ambulancezorg werden zondag 12 juni omstreeks 17.26 uur opgeroepen voor een melding van een woningbrand op de Tulpstraat in Maassluis.

Aldaar werd een melding gemaakt van een woningbrand. De melder, die belde met de 112-alarmcentrale, verbrak tijdens het gesprek de verbinding. Toen de 112-meldkamer terugbelde, kreeg de centralist de voicemail. De brandweer was als eerst ter plaatse en zag een behoorlijke rookontwikkelijk uit de woning komen.

Op het moment van de woningbrand was er geen politiewagen beschikbaar in Maassluis, dit vanwege een andere melding. Een wijkagente uit Vlaardingen en een politiewagen vanuit Hoek van Holland kwamen met spoed ter plaatse.

De bewoner van de woning raakte niet gewond bij de brand. Volgens een buurtbewoner had de bewoner een sigaar gerookt, vervolgens is deze brandende sigaar terug in het doosje gedaan. Hierdoor ontstond er een klein brandje. De brandweer hoefde niet meer te blussen, de woning is wel geventileerd. De politie kon gelijk door naar een volgende melding in Maassluis. De brandweer kon al snel weer retour.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-