Vlaardingen

Ketelmonteur verkracht 38-jarige verstandelijk beperkte vrouw in Vlaardingen

Een 38-jarige verstandelijk beperkte vrouw in Vlaardingen is op 18 december 2019 verkracht in haar woning in Vlaardingen door een ketelmonteur. Het slachtoffer is verstandelijk beperkt en functioneert op een leeftijdsniveau van een 6-jarige. De verdachte moest eerder deze maand voor de rechter verschijnen.

De verklaring van het slachtoffer wordt in grote lijnen ondersteund door de verklaring van de verdachte. De verdachte bekent dat hij seks heeft gehad met een klant in de douche van haar woning in Vlaardingen. Hij verklaart ook dat het heel snel ging en dat zij seks hebben gehad. De verdachte verklaart evenwel dat de seks plaatsvond met wederzijdse instemming.

Het slachtoffer heeft daarentegen verklaard dat de verdachte, die bij haar in de woning kwam voor een reparatie, haar een aantal keren heeft gevraagd of ze wilde gaan douchen, maar dat zij dat niet wilde doen waar hij bij was. Vervolgens is zij in de douche(ruimte) van haar woning omgedraaid door de verdachte en heeft hij haar broek en onderbroek in één keer omlaag getrokken.

Vervolgens vroeg de verdachte of de vrouw zedelijke handelingen bij hem wilde verrichten. De vrouw weigerde dat. Vervolgens heeft de verdachte de vrouw verkracht. Volgens het slachtoffer ging dit allemaal heel snel. De volgende ochtend heeft zij -bibberend op haar benen en in emotionele toestand- haar jobcoach bij een instelling op de hoogte gesteld van dit voorval, die op zijn beurt haar begeleider heeft ingelicht.

Tonen geslachtsdeel
Op 14 april 2020 heeft een 77-jarige vrouw wel iets heel geks meegemaakt, een ketelmonteur toonde zijn geslachtsdeel aan de 77-jarige weduwe. Het gaat hier om dezelfde ketelmonteur die verdacht wordt van de verkrachting.

De 77-jarige vrouw heeft verklaard dat een monteur op 14 april 2020 bij haar in de woning was voor een reparatie van haar ketel. De vrouw verklaart verder dat deze monteur mededeelde dat hij last had van een allergie bij zijn riem en dat hij vervolgens zijn broek heeft losgemaakt en zijn geslachtsdeel heeft getoond. Zij omschrijft het geslachtsdeel en verklaart dat ze geen uitslag heeft gezien.

Uit schaamte wilde zij dit eigenlijk aan niemand vertellen, maar omdat haar dochter merkte dat er wat aan de hand was en maar door bleef vragen, heeft ze haar toch verteld wat er gebeurd was. De verklaring van de vrouw is gedetailleerd en consistent. Haar verklaring wordt ondersteund door de verklaring van haar dochter, die haar in de avond, vrij kort na het incident, in verwarde toestand, zenuwachtig en raar aan de telefoon krijgt.

Straf
De rechtbank veroordeelde de verdachte tot een gevangenisstraf van 18 maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk zijn met een proeftijd van 2 jaar.

 

 

Lees ook:

More in:Vlaardingen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *