Maassluis

Kandidaat-raadslid uit Forum voor Maassluis gezet na nazi-vergelijken

Kandidaat-raadslid Aad R. is de politieke partij Forum voor Maassluis uitgezet. Dit na nazi-vergelijkingen die Aad R. deed, deze berichten kwamen naar boven door onderzoek van 112Maasmedia.

Lees ook: Kandidaat-raadslid Forum voor Maassluis vergelijkt Islam met nazi’s

Aad R. appte naar diverse personen afbeeldingen waarin moslims met nazi’s en de Europese Unie met nazi-Duitsland worden vergeleken. De nazi-vergelijkingen houden hier nog niet op, want op de LinkedIn-pagina van R. is een reactie te lezen op een bericht over de 1,5 meter maatregel, waarbij hij de VVD nationaalsocialistisch noemt.

‘Forum voor Maassluis distantieert zich volledig van de door de heer R. gedane uitlatingen en gemaakte vergelijkingen. Deze zijn onacceptabel en onverenigbaar met onze standpunten. Na overleg heeft de heer R. zich teruggetrokken uit de partij. Ook is hij door het bestuur geroyeerd als lid van Forum voor Maassluis. Hoewel het in dit stadium wettelijk niet meer mogelijk is om een kandidaat van de lijst te schrappen, zullen eventuele stemmen op de heer R. hierdoor niet meer ten goede kunnen komen aan Forum voor Maassluis’, aldus Forum voor Maassluis.
Lees alle informatie en de reactie van Aad R. in het item: Kandidaat-raadslid uit Forum voor Maassluis gezet na nazi-vergelijken

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *