8.7 C
Maassluis
dinsdag, april 16, 2024

Kind rent bal achterna en wordt aangereden Mozartlaan in Maassluis

- Advertentie-

Een minderjarige jongen is donderdag 10 augustus gewond geraakt nadat hij werd aangereden op de Mozartlaan in Maassluis. Het jongetje was op straat met een bal aan het spelen toen de bal de weg op rolde. Het jongetje rende er achteraan en werd vervolgens aangereden.

Een taxichauffeur zag het jongetje de weg op rennen en kon op tijd remmen. De jongen bleef naar de bal kijken en zag niet dat er rechts een auto aankwam, waarvan de automobiliste niet in de gaten had dat er een kind op de weg rende. De taxichauffeur toeterde hard, maar de jongen rende door en werd vervolgens aangereden door een automobiliste.

De automobiliste die de jongen aanreed is een vrouw op leeftijd en is er erg van geschrokken. Op dashcambeelden is te zien dat het jongetje door de zijkant van de auto werd geraakt en vervolgens door de harde klap meerdere malen rolt over het asfalt.  De automobiliste trapte direct op de rem en heeft het voertuig bij een naastgelegen parkeerterrein geparkeerd.

De Mozartlaan werd door de politie in beide richtingen afgesloten. Het jongetje heeft flinke verwondingen opgelopen bij de aanrijding. Het jongetje is gestabiliseerd en in een vacuümmatras gelegd. De jongen is per ambulance met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-