13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Jongeman vliegt met auto van vriend uit de bocht en belandt in het water N468 in Maasland

- Advertentie-

Een jongeman is zaterdagochtend 5 november even na 06.15 uur uit de bocht gevlogen op de Molenweg N468 in Maasland. De bestuurder vloog uit de bocht en kwam in het water terecht, hij kon gelukkig het voertuig zelf verlaten.

Rond 06.22 uur komt er een 112-melding binnen van een voertuig te water. Omdat het onduidelijk was of er nog iemand in het voertuig aanwezig was, werd naast de politie ook de brandweer met veel voertuigen (waaronder duikteams) opgeroepen. Bij aankomst van de politie bleek er niemand meer in het voertuig te zitten, de brandweer was hierop niet meer nodig.

De bestuurder van de auto is na het ongeval weggelopen naar zijn huis, hij zou erg geschrokken zijn. De bestuurder had de auto geleend van een vriend. De eigenaar van de auto is ter plaatse gekomen. Agenten zijn naar de woning van de bestuurder gegaan om te kijken hoe het met hem gaat, het verhaal aan te horen en een blaastest af te nemen.

Waardoor de bestuurder uit de bocht vloog is nog onbekend. De politie doet verder onderzoek. Vanwege bergingswerkzaamheden was de Molenweg korte tijd in beide richtingen afgesloten.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-