13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Jongen (15) beroofd bij metrostation Maassluis-centrum; vier minderjarigen aangehouden

- Advertentie-

Een 15-jarige jongen is maandagmiddag 4 juli beroofd op straat aan de Stationsweg, nabij metrostation Maassluis-centrum in Maassluis. De jongen liep over straat met een 15-jarig meisje. Het meisje werd bedreigd bij de beroving, de verdachten beroofden de 15-jarige jongen en gingen er vandoor.

De politie werd direct gebeld. De vier verdachten vluchtten na de beroving naar metrostation Maassluis-centrum. Daar stappen de jongens op de metro richting Vlaardingen. De politie heeft bij metrostation Vlaardingen-west de metro stilgezet en 4 verdachten aangehouden.

Het gaat om 3 jongens uit Delft van 15, 15 en 17 jaar oud en een jongen uit Nootdorp van 16 jaar oud, dat laat de politie weten aan 112Maasmedia. Het beroofde slachtoffer is een 15-jarige jongen uit Maassluis. Het 15-jarige meisje waar hij mee over straat liep, is bedreigd bij de beroving.

‘De aangehouden verdachten zitten vast. We doen verder onderzoek naar deze straatroof. We zijn blij met de snelle en goede aanhoudingen’, aldus de politie aan 112Maasmedia.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-