6.4 C
Maassluis
vrijdag, maart 1, 2024

Jeugd zorgt opnieuw voor onrust en politie-inzet op Mesdaglaan in Maassluis

- Advertentie-

Vrijdagavond omstreeks 21.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een incident op de Mesdaglaan in Maassluis, aldaar zorgde jeugd opnieuw voor onrust.

Jeugd was aan het samenscholen en zorgde voor onrust. Een aantal jongeren wilden de Albert Heijn in maar de supermarkt weigerde de jongens binnen te laten n.a.v. het incident van gisteravond. De jongeren werden hier opnieuw opstandig van waarna de politie werd ingeschakeld.

De politie heeft samen met de Handhaving meerdere jongeren staande gehouden en gecontroleerd. Er is uiteindelijk niemand aangehouden, de politie heeft de jeugd weg gestuurd. De politie heeft met meerdere wagens in de omgeving gezocht naar meer jeugd.

Gisteravond
Gisteravond zorgde dezelfde groep minderjarige jeugd voor onrust. De groep ging gisteravond ook de Albert Heijn in, in de supermarkt had één jongen van de groep een medewerker uitgescholden en bedreigd waarna de groep uit de winkel werd gezet. De groep werd hier erg opstandig van waarna er onrust ontstond. Ook gisteravond werd er niemand aangehouden.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-