9.7 C
Maassluis
zondag, maart 3, 2024

Inzet hulpdiensten bij ongeval tussen vrachtwagen en personenauto bij Afrit A20

- Advertentie-

De brandweer van Maasland, Vlaardingen en een officier van dienst werden samen met de politie, ambulancezorg en Rijkswaterstaat opgeroepen voor een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto op de A20 bij Oprit 7 bij Maasland. Deze locatie bleek onjuist. De hulpdiensten hebben moeten zoeken naar de juiste locatie. Het ongeval werd uiteindelijk aangetroffen op de rotonde bij Afrit 6 in Maasdijk.

Omdat volgens de eerste melding een persoon zwaar bekneld zou zitten in een voertuig kwamen alle hulpdiensten met spoed naar die locatie. Het bleek gelukkig mee te vallen. Een personenauto was in de ‘dode hoek’ van de vrachtwagen gekomen waardoor het ongeval plaatsvond. De inzittende van de personenauto kon zelfstandig uit het voertuig komen. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om de inzittende na te kijken. De man bleek geen verwondingen te hebben.

De personenauto had wel veel schade. De vrachtwagen had lichte schade aan de voorkant. De afrit bij Maasdijk was tijdelijk afgesloten. Een berger heeft het voertuig meegenomen. Tijdens de inzet van de hulpdiensten negeerde een personenauto de afzetting van de politie. De automobilist reed de afzetting voorbij en reed de rotonde van het ongeval op. De politie heeft de automobilist op het laatste moment kunnen stoppen.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-