8.7 C
Maassluis
dinsdag, april 16, 2024

Inzamelingsactie gestart voor zoon (14) van doodgeslagen Dominique (42) in Maassluis

- Advertentie-

Afgelopen zaterdag is de 42-jarige Dominique uit Maassluis om het leven gekomen na een geweldsincident op de Fenacoliuslaan in Maassluis. Het geweldsincident gebeurde voor de ogen van de 14-jarige zoon van het slachtoffer. Voor de jongen is een inzamelingsactie gestart.

Lees ook: Dominique (42) werd doodgeslagen in bijzijn van zoon (14) in Maassluis: zo verliep de avond voor zijn dood

”We kunnen hun verdriet niet wegnemen, maar we kunnen er wel samen voor zorgen dat het niet wordt overschaduwd door financiële zorgen”, zo is te lezen bij de inzamelingsactie. ”Hij laat een zoon achter die ontzettend veel van zijn vader houdt en nog zoveel vader-zoon dingen met hem had willen doen. Dat hij zijn vader op deze leeftijd moet missen is al vreselijk genoeg, maar de manier waarop hij hem heeft verloren en dat hij daar getuige van is geweest, is ronduit traumatisch”.

In een dag tijd is er met de inzamelingsactie al ruim 3500 euro opgehaald. De jongen krijgt goede steun van zijn moeder, de ex-partner van de omgekomen Dominique. ”Desalniettemin komt nu en in de toekomst alle zorg, zowel emotioneel als financieel alle zorg op haar schouders. Layla is een geweldige moeder en hardwerkende zelfstandig onderneemster. Hoewel ze zich keihard inzet zal het een hele klus worden om alles financieel rond te breien”, zo is te lezen bij de inzamelingsactie.

De inzamelingsactie is via de volgende link te vinden: https://www.gofundme.com/

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-