15.2 C
Maassluis
maandag, mei 20, 2024

Inzamelingsactie gestart na fatale brand in Maassluis: ‘Onze vriend is zijn moeder, huis en alles kwijt’

- Advertentie-

Dinsdagochtend is er een vrouw om het leven gekomen bij een brand aan de Jongkindstraat in Maassluis. In de woning waar de brand uitbrak, woonde naast het omgekomen slachtoffer ook een man. De man is de zoon van het omgekomen slachtoffer.

Lees ook: Vrouw overleden bij uitslaande flatbrand in Maassluis: ‘We schreeuwden nog dat ze moest springen, maar ze durfde niet’

Vrienden van de man hebben een inzamelingsactie gestart. ‘Op een gewone dinsdag ging onze vriend zoals altijd ’s ochtends vroeg de deur uit om naar zijn werk te gaan, niet wetende dat die dag zijn leven ging veranderen’, vertelt één van zijn vrienden.

Nadat de man ongeveer een uur van huis was, hoorde hij dat er thuis brand was uitgebroken. Uiteindelijk kreeg hij het verschrikkelijk nieuws te horen, dat zijn moeder is omgekomen bij de brand. ‘Zijn hele jeugd ligt in dat huis en nu heeft hij niks meer.  Geen kleren, geen spullen, niks meer; alles in één klap weg’, vertelt een vriend.

‘Via deze weg willen wij (zijn vrienden) toch iets voor hem doen in deze moeilijke periode. Alle bedragen zijn welkom hij kan alles heel goed gebruiken. Hij krijgt zijn huis spullen en z’n geliefde moeder er niet mee terug, maar dit is in ieder geval een begin’, zo vertelt een vriend.

Je kan de inzamelingsactie hier vinden: Inzamelingsactie na fatale brand in Maassluis

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-