7.1 C
Maassluis
vrijdag, april 19, 2024

Grote zoekactie nadat automobilist op de vlucht slaat na aanrijding, hoofdrijbaan A4 afgesloten

- Advertentie-

Een automobilist is zondagochtend op de vlucht geslagen na een flinke aanrijding tussen twee voertuigen op de A4 bij Den Hoorn. Na een zoekactie, waarbij onder meer de politiehelikopter werd ingezet, heeft de politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden in Rotterdam.

Omstreeks 09:20 ging het mis en klapte een auto vol in de achterkant van een ander voertuig. Na het ongeval kwamen beide auto’s enkele tientallen meters verderop tot stilstand. De bestuurder van de grijze wagen sloeg direct op de vlucht, volgens getuigen is de man de A4 overgestoken richting de Lotsweg.

Na het ongeval werden de politie, brandweer en ambulance met spoed gealarmeerd. De bestuurder van de andere wagen bleef gewond achter en is opgevangen voor ambulancepersoneel.

Rijkswaterstaat en de politie hebben de parallelbaan van de A4 tijdelijk afgesloten zodat hondengeleiders met hun diensthond konden zoeken naar de mogelijke verdachte, ook in de omgeving was veel politie op zoek. Na de zoekactie werd een 36-jarige man uit Spanje aangehouden in Rotterdam.

De A4 richting Rotterdam is inmiddels weer open voor verkeer.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-