Maassluis

Grote stijging overlast in Maassluis: 781 overlastmeldingen in 2020 in Maassluis

Er is een forse stijging van overlast in Maassluis, dat blijkt uit cijfers van de politie. In 2020 kwamen er bij de politie 781 overlastmeldingen binnen. Dit is een stijging van 184 meldingen vergeleken met 2019. Bij deze cijfers zijn de vuurwerkoverlast meldingen niet meegeteld.

De overlastmeldingen die in 2020 binnenkwamen in Maassluis: Overlast door verward persoon (201x), overlast met alcohol/ drugs (92x), melding overlast jeugd (252x), overlast zwervers (17x), openbare dronkenschap (5x), geluidshinder door horeca (3x) en geluidsoverlast van/uit woning (211x).

De overige overlastmeldingen zijn niet bekend. Het aantal jeugdoverlast meldingen is hoog vanwege de gesloten scholen i.v.m. corona. Het aantal geluidsoverlast meldingen door horeca was juist heel laag, de oorzaak hiervan is ook de sluiting vanwege het coronavirus. De politie is bij elke overlastmelding ter plaatse geweest. Er was in 2020 weinig overlast in het Wilgenrijk, Molenwijk en Drevenbuurt in Maassluis. De meeste overlast was in Maassluis-Oost.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *