17.2 C
Maassluis
dinsdag, juli 16, 2024

Grote schade na aanrijding tussen twee voertuigen Westlandseweg in Maassluis: automobilist mogelijk onder invloed

- Advertentie-

Op de Westlandseweg in Maassluis heeft vrijdagochtend 26 mei rond 04:50 uur een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Eén van de automobilisten reed mogelijk onder invloed van alcohol.

Een Mercedes reed tegen de zijkant van een Ford, met veel schade tot gevolg. Het ongeval vond plaats op een kruispunt dat wordt geregeld met verkeerslichten. Twee ambulances en meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse. Twee personen zijn gecontroleerd in de ambulance. Een man moest ter controle naar het ziekenhuis, hij had lichte verwondingen.

Beide automobilisten werden gecontroleerd op alcohol door middel van een blaastest. De automobilist van de Mercedes blies een A. Dat staat voor ‘Alert’ en betekent dat de automobilist mogelijk te veel heeft gedronken. De man moest voor een ademanalyse naar het politiebureau, maar weigerde mee te werken aan de ademanalyse. De politie heeft de man een rijverbod voor 24 uur opgelegd. “Er is tegen de man ook een proces-verbaal opgemaakt voor het weigeren van de ademanalyse”, vertelt een politiewoordvoerder aan 112Maasmedia.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is volgens de politie nog onbekend. Beide voertuigen zijn meegenomen door een berger.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-