13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Grote ravage bij ongeval A20 Maassluis: bestuurder spoorloos en A20 volledig afgesloten

- Advertentie-

Op de A20 bij Maassluis in de richting van Westerlee heeft zondagochtend 13 november omstreeks 04.00 uur een zwaar eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto vloog uit de bocht, botste tegen een vangrail en sloeg vervolgens over de kop.

Andere automobilisten stopten direct, hierop werd er direct 112 gebeld. Veel politie-eenheden, brandweerwagens en twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Bij het voertuig werden geen inzittende(n) aangetroffen. Het is nog onbekend of de inzittende(n) uit het voertuig is geslingerd of bewust is gevlucht.

Hulpdiensten zijn een grote zoekactie gestart naar de inzittende(n). Onder andere politiehonden, een droneteam en veel politiewagens zoeken in de omgeving. Gezien de forse schade is de kans aanzienlijk dat de bestuurder gewond is, een ambulance staat daarom stand-by.

De A20 is een grote ravage. De vangrail is kapot en de weg ligt bezaaid met brokstukken. De A20 tussen Maassluis richting Westerlee is daardoor afgesloten. De Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek. De A20 blijft hierdoor de komende uren afgesloten.

UPDATE: Bestuurder (35) aangehouden die er vandoor ging na ernstig ongeval A20 bij Maassluis

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-