13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Grote inzet hulpdiensten na melding van mogelijke reanimatie van minderjarige in Maassluis

- Advertentie-

Meerdere politiewagens, de brandweer van Maassluis, een ambulance en de traumahelikopter werden zaterdagavond 3 september rond 21.06 uur opgeroepen voor een melding van een mogelijke reanimatie van een minderjarige aan de Wagenstraat in Maassluis.

De politie was als eerst ter plaatse, al snel volgde ook de brandweer van Maassluis. Even later kwam ook een ambulance met spoed ter plaatse. Op de P.C. Hooftlaan dacht een fietser nog snel te kunnen oversteken voor de ambulance, het scheelde niet veel of er vond een aanrijding plaats. In geval van een spoedmelding rijden hulpdiensten met een hogere snelheid dan een gemiddeld voertuig op de weg. Hou hier dus rekening mee bij het oversteken! Hulpdiensten hebben ook niet voor niets de sirenes aan.

De traumahelikopter landde nabij de Industrieweg. De politie heeft het personeel van de traumahelikopter opgehaald en overgebracht naar het slachtoffer. Omdat het geen gelukkig reanimatie bleek, konden de hulpdiensten snel weer retour. Het slachtoffer heeft een ademhaling en is bij kennis.

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-