8.7 C
Maassluis
dinsdag, april 16, 2024

Gewapende overval op taartenwinkel Nieuwstraat in Maassluis

- Advertentie-

Bij een gewapende overval op Jenny’s Bakery aan de Nieuwstraat in Maassluis is woensdag 26 april geld buit gemaakt. De overvaller ging er na de overval rennend vandoor richting de Boogertstraat.

De overval vond even voor half 6 plaats. In de taartenwinkel werd de eigenaresse bedreigd met een mes. De overvaller heeft geld uit de kassa buit gemaakt en ging er vervolgens snel vandoor. Niemand in de winkel raakte bij de overval gewond.

Meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse en zochten direct in de omgeving. Ook werd er een Burgernet bericht verzonden met een signalement van de overvaller.

De overvaller is een man, ongeveer 1,80m lang, ongeveer 20 jaar oud, smal postuur, vest met capuchon en droeg jeans. De politie is een onderzoek gestart naar de overvaller en spreekt met diverse getuigen en bekijkt camerabeelden in de omgeving.

Een dag eerder kwam Jenny’s Bakkery nog op een leuke manier in het nieuws. De eigenaresse ging viral met video’s op TikTok. Zo haalde een video van Jenny’s Bakery op TikTok zelfs ruim 1,3 miljoen weergaven.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-