7.8 C
Maassluis
zondag, maart 3, 2024

Getuigen gezocht straatroof Koning Willem Alexander Boulevard in Maassluis

- Advertentie-

De politie onderzoekt een straatroof op de Koning Willem Alexander Boulevard in Maassluis. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.

De straatroof is gepleegd op donderdag 10 december 2020 omstreeks 20:20 uur op de Koning Willem Alexander Boulevard te Maassluis.

Signalement van de daders:
-2 jongens
-donker gekleed
-Beide droegen een hoodie.
-ongeveer 1,75m lang, slank van postuur.

Een 18-jarige jongen liep over de boulevard, toen hij werd staande gehouden door twee mannen. De twee beroofde de jongen van zijn AirPods, telefoon en portemonnee. Hierbij werd de jongen bedreigd. Als hij zijn spullen niet af zou geven, dan zouden de twee mannen hem mishandelen.

Na de beroving zijn de verdachten er rennend vandoor gegaan richting station Maassluis-West. De politie zocht met onder andere honden en een helikopter naar de daders. De vader van het slachtoffer is ook naar de plek van de beroving gekomen. Via de app ‘Zoek Mijn Iphone’ kon de vader precies zien waar de AirPods en telefoon van zijn zoon waren. De GPS-locatie gaf aan dat de telefoon in het bosgebied nabij Avonturis was.

De politie is direct met hond(en) en agenten het bosgebied ingegaan, ook zocht de politiehelikopter met een warmtebeeldcamera mee vanuit de lucht. De twee mannen werden niet in het bosgebied aangetroffen, wel trof de politie de telefoon van de jongen aan.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!  Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-