7.8 C
Maassluis
zondag, maart 3, 2024

Gemeente Maassluis sluit aan bij Meld Misdaad Anoniem

- Advertentie-

De gemeente Maassluis gaat samenwerken met Meld Misdaad Anoniem (M.). De gemeente en het meldpunt tekenden woensdag 7 april 2021 een samenwerkingsovereenkomst. De gemeente ontvangt via Meld Misdaad Anoniem relevante signalen over criminaliteit en fraude.

Burgemeester Haan is blij met de samenwerking. “Samenwerken aan een nog veiliger stad is belangrijk. Met deze samenwerking zetten we een volgende stap in het opsporen en aanpakken van criminaliteit”, zegt de burgemeester.

Met aansluiting bij M. versterkt de gemeente de aanpak van ondermijnende criminaliteit, zoals fraude, het witwassen van geld en de handel in drugs.

Anoniem misdaad melden
Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie en geen onderdeel van de politie. Bij M. komen tips binnen over bijvoorbeeld hennepteelt, drugslabs, illegale prostitutie, fraude en onverklaarbaar vermogen. De anonimiteit van de melder staat hierbij altijd centraal.

Bereikbaarheid
Meld Misdaad Anoniem (M.) is zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Melden kan ook 24/7 via een beveiligde omgeving op meldmisdaadanoniem.nl/melden.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-