16.6 C
Maassluis
maandag, mei 20, 2024

Forse rookontwikkeling bij uitslaande woningbrand Noordvliet in Maassluis

- Advertentie-

Bij een woning aan de Noordvliet in Maassluis is vrijdagmiddag 28 april rond 15:15 uur een brand uitgebroken op de 1e verdieping van een tussenwoning. Bij de brand kwam een flinke rookontwikkeling vrij.

Volgens de woordvoerster van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) kreeg de 112-meldkamer een melding dat er rook onder de dakpannen van de woning vandaan kwam. Buren startte direct met bluspogingen in afwachting van de brandweer. Ook politiewagens kwamen met spoed ter plaatse.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand aan de achterzijde van de woning uitslaand te zijn. Ook was er een forse rookontwikkeling te zien. De brandweer heeft hierop opgeschaald naar sein ‘middelbrand’.

Volgens de woordvoerster van de VRR was iedereen uit de woning. De bewoners zijn opgevangen in de woning van de buren. De brandweer heeft de brand geblust. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De woning heeft grote schade opgelopen bij de brand. Stichting Salvage is ingeschakeld voor de schade afhandeling.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-