13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Fietser ernstig gewond na aanrijding Burgerweg in Maasland: traumahelikopter ingezet

- Advertentie-

Vrijdagochtend 23 september heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Burgerweg, ter hoogte van de Herenwerf in Maasland.

Even voor 07.00 uur kreeg de 112-meldkamer een melding binnen over een ernstige aanrijding. Een fietser was tijdens het oversteken geschept door een automobilist, de fietser kwam meters verder op het asfalt terecht. Meerdere politiewagens, twee ambulances en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer is gestabiliseerd en met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam. De arts van de traumahelikopter reed mee in de ambulance. De huidige toestand van het slachtoffer is onbekend.

De Forensische Opsporing Verkeer van de politie is ter plaatse om onderzoek te doen. De Burgerweg is hierdoor in beide richtingen afgesloten.

Update 13.30 uur: Het slachtoffer is een 20-jarige jongeman uit Maasland, hij is met een spoedtransport overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Zijn huidige toestand is onbekend. Een woordvoerster van de politie laat weten dat de automobilist niet als verdachte is aangemerkt. Er zijn namelijk geen aanwijzingen dat de automobilist de veroorzaker is van dit ongeval. De politie doet verder onderzoek.
-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-