11.6 C
Maassluis
zaterdag, maart 2, 2024

Elektrische deelscooters van GO Sharing rijden nu ook in Maassluis

- Advertentie-

Vanaf vandaag kleurt Maassluis een stuk groener. Het deelscooter bedrijf GO Sharing biedt tientallen elektrische scooters aan om makkelijk, efficiënt en op leuke en duurzame manier te rijden. De scooters kunnen worden geplaatst op verschillende locaties in Maassluis, iets wat je kunt vinden in de app. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken door iedereen met een geldig rijbewijs.

Wethouder Fred Voskamp (o.a. Verkeer en (openbaar) vervoer): “De deelscooters zijn een milieuvriendelijke aanvulling op het voor – en na-transport vanaf het openbaar vervoer. Maar ook voor andere korte afstanden biedt het een goed alternatief dat bijdraagt aan een gezond en bereikbaar Maassluis.“

Hoe het werkt?
Met de compacte deelscooters rijden gebruikers gemakkelijk door heel de regio. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om met de scooter naar andere steden te rijden en om hier je rit te beëindigen. De scooters zijn via de GO Sharing app op ritbasis te huren. Dit betekent dat gebruikers niet aan een abonnement vastzitten en alleen betalen voor de tijd dat zij de dienst gebruiken. GO Sharing is te gebruiken v.a. €0,23 per minuut.

Foto’s: Gemeente Maassluis

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-