15.9 C
Maassluis
zondag, juni 23, 2024

Drukte bij vuurwerkwinkel Van Kortenhof in Maassluis: ‘Mensen zijn zo blij dat het weer mag’

- Advertentie-

Een drukke eerste vuurwerkverkoopdag bij Van Kortenhof aan de Heldringstraat in Maassluis. Ook bij andere vuurwerkwinkels in Nederland is het erg druk met vuurwerkverkoop.

Vuurwerk bijbestellen
”We hebben vandaag al meerdere keren bij moeten bestellen, het is zo prachtig om te zien dat mensen weer volop vuurwerk komen halen. Mensen zijn echt blij dat het weer mag, ook voor ons is het superleuk”, vertelt een medewerker van Van Kortenhof.

Terwijl veel mensen vuurwerk aan het uitzoeken zijn, wordt achter de schermen volop gewerkt aan het klaarmaken van bestellingen en het bijvullen van de vuurwerkbunker nadat er een nieuwe lading vuurwerk is binnengebracht met een vrachtwagen. Het vuurwerk wordt bij binnenkomst naar de speciale vuurwerkbunkers gebracht.

Hard werken en plezier
Bij het team van Van Kortenhof zitten ook een aantal jongeren, waarvan veel al een aantal jaar deel uitmaken van het vuurwerkverkoop-team. ”Sommige bellen al in oktober met de vraag of ze dit jaar weer mogen komen werken. Als je dan die jongens nu zo hard ziet werken en ondertussen plezier hebben, dan is dat zo leuk om te zien”, vertelt een medewerker van Van Kortenhof.

Ook voor de klanten is het leuk, klanten van alle leeftijden waren in de vuurwerkwinkel te vinden: ouders met kinderen, opa en oma met hun kleinkinderen en jongeren boven de 16 die zelf vuurwerk komen halen. ”Vuurwerk is toch mooi, ik ga vuurwerk halen om straks knallend het nieuwe jaar in te gaan”, vertelt een jongen.

In de vuurwerkbunker lagen tientallen bestellingen klaar om vandaag opgehaald te worden. Ondertussen werd er hard gewerkt aan de andere bestellingen en het inpakken van vuurwerk dat klanten kochten in de winkel.

Van Kortenhof aan de Heldringstraat is vandaag geopend tot 21.00 uur. Vrijdag 30 december van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 31 december van 08.00 uur tot 17.00 uur.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-