13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Dronken man gaat in verzet bij aanhouding in Maasland, agenten genoodzaakt geweld te gebruiken

- Advertentie-

Agenten waren donderdagavond genoodzaakt geweld te gebruiken bij de aanhouding van een dronken man in Maasland. De man ging in verzet bij zijn aanhouding, waarop agenten geweld moesten gebruiken.

De politie kreeg een melding van een auto met opvallend rijgedrag. Op het Annie M.G. Schmidtplein werd het voertuig aangetroffen. De bestuurder bleek te rijden onder invloed en werd daarvoor aangehouden. Daarbij ging hij in verzet en hebben agenten geweld moeten gebruiken om hem onder controle te brengen. De man kwam ten val en raakte gewond.

Agenten lieten een ambulance ter plaatse komen om hem te controleren, maar de man wilde geen hulp van het ambulancepersoneel. De ambulance kon al snel weer weg. Terug bij de politieauto ging de man weer in verzet en is hij door meerdere agenten onder controle gebracht. De man schreeuwde erg hard tijdens het verzet. In een politiebusje is de man met agenten bovenop hem overgebracht naar het politiebureau.

De auto van de man is in beslag genomen, aangezien de man al eerder een aantal keer is aangehouden voor het rijden onder invloed.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-