17.1 C
Maassluis
dinsdag, mei 21, 2024

Dronken automobilist aangehouden bij ongeval A4 in Den Hoorn

- Advertentie-

Bij een ongeval op de A4 bij Den Hoorn heeft de politie in de nacht van zondag op maandag 19 december een automobilist aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Op de A4 richting Rotterdam ging het mis ter hoogte van het tankstation bij Peulwijk. In totaal waren er drie voertuigen bij de aanrijding betrokken. Eén van de voertuigen vertrok bij aankomst van de politie. De politie is hier direct achteraan gereden. De bestuurder kwam met zijn voertuig zelf weer terug gereden.

Bij de aanrijding raakte op het eerste gezicht niemand gewond, maar wel raakten meerdere voertuigen beschadigd. Eén van de auto’s kwam tegen de geleiderail. Tijdens het incident was er één rijstrook afgesloten. Een berger is ter plaatse gekomen om de auto van de verdachte af te slepen.

De automobilist die onder invloed van alcohol werd aangehouden begon in de politiebus te klagen over pijn, een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om de verdachte te controleren. Hij hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis, de politie heeft de verdachte hierna overgebracht naar het politiebureau.

Foto’s: District8

 

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-