21.8 C
Maassluis
dinsdag, mei 21, 2024

Drie straatroven achter elkaar in Vlaardingen: man (32) aangehouden na achtervolging

- Advertentie-

De politie heeft vrijdagmiddag 12 augustus een 32-jarige man uit Vlaardingen aangehouden na een achtervolging na drie straatroven achter elkaar in Vlaardingen.

Omstreeks 12.15 uur ontving de politie een melding van een poging straatroof op de Broekpolderweg in Vlaardingen. Het slachtoffer vertelde aan een toegesnelde wijkagent dat de verdachte er vandoor was gegaan richting de brug over de A20. De wijkagent was op de scooter en reed die kant op.

Al snel meldde er een tweede slachtoffer, die vertelde dat de verdachte er vandoor was gegaan richting fietspad bij Rondom West. De wijkagent reed daar heen en was na een paar honderd meter zelf getuige van een derde straatroof. De wijkagent probeerde de verdachte aan te houden, maar hij ging er vandoor.

Na een achtervolging te voet is de 32-jarige man uit Vlaardingen aangehouden nabij de Marathonweg. Agenten hebben hem overgebracht naar het politiebureau. Voor zover bekend gaat het om 1 voltooide straatroof en twee keer poging tot straatroof.

Ben je ook slachtoffer en heb je nog niet gesproken met de politie? Bel 0900-8844 en meld erbij dat er al een verdachte is aangehouden. De recherche doet verder onderzoek.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-