Maassluis

Drenkeling Deltaweg Maassluis omgekomen door noodlottig ongeval

De man die zaterdagavond 14 november overleed na het te water raken op de Deltaweg in Maassluis is omgekomen door een noodlottig ongeval. Dat laat de woordvoerster van de politie desgevraagd weten.

Het slachtoffer was een man van Poolse komaf. Het slachtoffer gleed uit en viel in het water. De man kon vermoedelijk niet zwemmen. Een tweede man sprong in het water om de man te helpen, ondertussen belde omstanders direct met 112.

De politie was erg snel ter plaatse. Een agent wist via een trap bij het water het slachtoffer boven water te houden. De man was aanvankelijk nog wel aanspreekbaar. Omdat de kade te hoog was, lukte het de agenten niet om het slachtoffer naar boven te trekken. Er waren meer hulpdiensten voor nodig.

Toen er enkele minuten later meer hulpdiensten ter plaatse waren, werd het slachtoffer direct uit het water gehaald en gereanimeerd. Ondanks alle inspanningen mocht de reanimatie niet meer baten: de man overleed ter plekke.

Slachtofferhulp
Voor mensen die de man in het water hebben zien liggen of de reanimatie hebben gezien kan dat erg heftig zijn. Mocht u of kent u iemand die last heeft overgehouden aan het incident? Dan kunt u terecht bij de huisarts, praktijkondersteuner of maatschappelijk werker. Zij kunnen u verder helpen.

 

 

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *