Maassluis

Deel Westlandseweg in Maassluis aankomend weekend afgesloten vanwege werkzaamheden

Het asfalt van de Westlandseweg wordt vervangen van vrijdag 13 mei 19.00 uur tot en met maandag 16 mei 05.00 uur. Dit gebeurt tussen het kruispunt van de Uiverlaan en Cornelis van der Lelylaan, en de rotonde bij de Mozartlaan. Het kruispunt bij de Uiverlaan en Cornelis van der Lelylaan blijft tijdens de werkzaamheden open. De rotonde bij de Mozartlaan wordt afgesloten.

Wat betekent dit voor het verkeer?
Doorgaand verkeer via de Westlandseweg is in dit weekend niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid via de snelweg A20. Ook de kruising bij de Richard Hollaan en Van Beethovenlaan wordt afgesloten. Bewoners van de Vloot en bewoners van de woningen tussen de Westlandseweg en Johan Wagenaarlaan kunnen via de Maasdijk de wijk verlaten. De fietspaden blijven open.

Maandag weer open
Om de gevolgen van de werkzaamheden zo beperkt mogelijk te houden, worden alle werkzaamheden in één weekend uitgevoerd. Ook wordt ’s nachts doorgewerkt, zodat de weg op maandagochtend voor de spits weer open is. Aan hulpdiensten wordt uiteraard altijd doorgang verleend.

Overlast
Het is helaas onvermijdelijk dat de werkzaamheden overlast geven. Naast de afsluiting van de weg, geeft het frezen van asfalt in de nacht van vrijdag 13 mei op zaterdag 14 mei veel geluidsoverlast. Ook het asfalteren op zaterdag en zondag is niet geluidsloos. Om sluipverkeer via de Chopinstraat te voorkomen, wordt deze met hekken en een verkeersbegeleider afgesloten voor doorgaand verkeer. Alleen bestemmingsverkeer wordt doorgang verleend.

Omleidingen
Het winkelcentrum Koningshoek is bereikbaar via zowel de Uiverlaan als de route Haydnlaan en Van Beethovenlaan. Verkeer vanaf de Rozenlaan en Wagenstraat kan via de route Noorddijk, Heldringstraat en Elektraweg het winkelcentrum bereiken.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *