DagStatus

DagStatus: Zaterdag 20 februari 2021

In de ‘DagStatus’ geven wij een beeld met wat er per dag is gebeurd in de regio. Helaas kunnen niet alle meldingen gedeeld worden. De Politie heeft vandaag diverse meldingen ontvangen en afgehandeld, deze meldingen staan hier niet tussen.

De Politie heeft vandaag in het Waterweg gebied (Hoek van Holland – Maassluis – Vlaardingen) diverse meldingen binnengekregen en afgehandeld. Zo kwam er vanochtend vroeg een melding binnen op de 112-meldkamer dat er schoten zijn gehoord, de melder hoorde ruim 20 knallen wat leek op schoten. Direct kwamen er vanuit o.a. Vlaardingen en Rotterdam met spoed politie-eenheden ter assistentie van de noodhulpeenheid. Ter plaatse werden geen hulzen en/of kogelinslagen aangetroffen, ook werden er geen andere aanwijzingen gevonden dat er was geschoten.

Maassluis:
– Controles avondklok
– Medisch incident Poldermolen
– Medisch incident Getijmolen
– Overlast jeugd aan het Oleanderpark
– Vermissing van twee kinderen aan het Reviusplein. De twee kinderen werden later aangetroffen in een boomhut nabij te Teerderij in Maassluis.
– ANPR-hit van een gestolen voertuig op de A20 welke richting Maassluis kwam. Bleek loos alarm.
– Medisch incident op de Mozartlaan
– Ongeval op de Industrieweg. Aldaar was een kat aangereden door een voertuig. De politie heeft een klein deel van de weg afgesloten. De dierenambulance heeft de kat opgehaald, waarna de weg weer open kon.
– Diverse andere meldingen bij de Politie

Maasdijk:
– Afgevallen lading van een voertuig op de A20 links ter hoogte van hectometerpaal 13,5

Midden-Delfland:
– Medisch incident Lijsterbesstraat in Schipluiden
– Vanwege aanhoudende overlast van de snelheid en geluid van motoren heeft de Politie met motorrijders gecontroleerd op de Gaagweg tussen Maasland en Schipluiden
– Medisch incident op de Warande in Maasland

Vlaardingen:
– Gisteravond kwam er een melding binnen van een reanimatie aan de Talingstraat. Politie, brandweer en ambulancezorg kwamen met spoed ter plaatse.
– Medisch incident Aalscholverlaan
– Buitensluiting Korte Hoogstraat
– Medisch incident Oosthavenkade
– Medisch incident Brusselweg
– Medisch incident Jacob van Heemskerkstraat
– Medisch incident Gedempte Biersloot
– Medisch incident Spechtlaan
– Medisch incident Stadhouderslaan
– Diverse meldingen binnengekomen bij de Politie

Hoek van Holland:
– Medisch incident Johan Mauritsstraat
– Medisch incident President J.V. Wierdsmastraat

Rozenburg:
– Gisteravond kwam er een melding binnen van een reanimatie aan de Meerpaal in Rozenburg. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.
– Ongeval met letsel op de Molenweg

Wat is een ANPR-hit?
ANPR is automatische kentekenplaatherkenning. De afkorting ANPR staat voor de Engelse term Automatic Number Plate Recognition. Een speciale camera met ANPR-techniek leest kentekens van voorbijrijdende voertuigen. De gelezen kentekens worden vergeleken met een lijst gezochte kentekens: kentekenplaten van bestuurders die boetes hebben openstaan of die gezocht worden door justitie, bijvoorbeeld voor een lopend politieonderzoek.

 

Lees ook:

More in:DagStatus

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *