14.1 C
Maassluis
maandag, mei 20, 2024

Contact

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met 112Maasmedia, afhankelijk van het soort vraag of bericht dat u heeft. Wij adviseren u om de beste manier van contact te kiezen die bij uw situatie past. Als u een nieuwstip heeft, ontvangen wij deze graag via een privébericht op onze Facebook of Instagram pagina, of via onze WhatsApp-tiplijn op +31633195779.

Voor de aankoop van een van onze foto’s of videobeelden vragen wij u om een e-mail te sturen naar redactie@112maasmedia.nl.
Als ondernemer of bedrijf dat graag meer wil weten over adverteren op ons platform, kunt u een e-mail sturen naar adverteren@112maasmedia.nl. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

112Maasmedia staat altijd open voor feedback en vragen van onze lezers en volgers. Wij streven ernaar om snel en efficiënt te reageren op alle berichten die wij ontvangen.

Contactformulier

Standaard contact

Adverteren

Breng uw merk onder de aandacht bij een betrokken lokaal publiek met onze op maat gemaakte advertentiemogelijkheden. Versterk uw zichtbaarheid en groei uw bedrijf door te adverteren op onze toonaangevende lokale nieuwswebsite!