16.3 C
Maassluis
vrijdag, juni 21, 2024

Celstraf voor man die fietser mishandelde na aanrijding in Maassluis

- Advertentie-

De 30-jarige Bekir Ç. uit Maassluis heeft een celstraf opgelegd gekregen voor het mishandelen van een fietser na een aanrijding op het Havenplein in Maassluis op 1 maart dit jaar. Nog geen twee weken later kwam de geweldpleger opnieuw in aanraking met de politie, op 11 maart mishandelde hij namelijk zijn vrouw in Maassluis.

Op vrijdagavond 1 maart werd een overstekende fietser aangereden door de 30-jarige Bekir Ç. Na de aanrijding stapte Ç. uit zijn auto en mishandelde hij de fietser door hem een trap op zijn hoofd te geven. Het slachtoffer liep een gebroken neus en gebroken oogkas op.

Vervolgens stapte Ç. in zijn auto en reed hij hard weg. Al snel belden mensen naar 112. Een getuige achtervolgde Ç., waardoor agenten hem konden klemrijden en aanhouden. Na enkele dagen kwam Ç. op vrij voeten. Op 11 mei ging hij opnieuw in de fout toen hij zijn vrouw mishandelde door haar te slaan en te duwen. Ook voor die mishandeling moest de politie komen.

Voor de mishandeling van de fietser en het mishandelen van zijn vrouw legt de rechtbank een celstraf van 4 maanden aan hem op, waarvan 1 maand voorwaardelijk met de proeftijd van 2 jaar. Ook moet hij ruim 3200 euro schadevergoeding betalen aan de fietser.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-