13.3 C
Maassluis
donderdag, mei 30, 2024

Buurman betrapt inbreker op klaarlichte dag bij achterzijde van woning Damstraat in Maassluis

- Advertentie-

Een buurman heeft vrijdagmiddag 21 oktober een inbreker op heterdaad betrapt aan de Damstraat in Maassluis.

Lees ook: 3 poging tot woninginbraken in één middag in Maassluis 

Even na 16.00 uur kreeg de politiemeldkamer een melding binnen van een heterdaad inbraak in Maassluis. Een inbreker probeerde in te breken bij de achterzijde van een woning aan de Damstraat in Maassluis. De inbreker heeft bij deze poging tot inbraak een ruit vernield.

Een alerte buurman betrapte de inbreker. Hierop is de inbreker weggerend vanaf de Roemer Visscherstraat in onbekende richting. De inbreker is een man tussen de 40 á 45 jaar oud en droeg een blauwe jas met capuchon. Een verder signalement is helaas niet bekend. ”We hebben in de omgeving gezocht, maar helaas geen verdachte meer aangetroffen. We doen nu verder onderzoek”, vertelt de politie aan 112Maasmedia.

Een buurvrouw vertelt dat zij de afgelopen dagen al meerdere keren een man foto’s heeft zien maken van woningen in de omgeving van de Damstraat, een andere buurtbewoner gaf aan dit ook gezien te hebben. Dit zou gaan om een donkergetinte man.

De politie doet onderzoek. Beschik jij over camerabeelden waarop bijzonderheden te zien zijn of heb je meer informatie voor de politie? Bel 0900-8844! Zie je een verdachte situatie zoals iemand die veel foto’s maakt van woningen? Bel 112!

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-