21.1 C
Maassluis
zondag, juni 23, 2024

Burgemeester spreekt waardering uit voor helden die meisje (1) uit te water geraakte auto hebben gered in Maassluis

- Advertentie-

Burgemeester Gregor Rensen is geschrokken van het incident van afgelopen zondag op de Haven in Maassluis waarbij een auto het water in rolde met een meisje van 1,5 jaar oud in de auto, dat laat hij weten in een reactie aan 112Maasmedia.

Lees ook: Vader en omstander redden kind (1) uit te water geraakte auto Haven in Maassluis

De vader van het meisje en een omstander sprongen direct in het water en wisten het meisje te redden. Ook andere omstanders schoten te hulp om de personen uit het water te halen. ”Gelukkig is het meisje ongedeerd dankzij het snelle optreden van haar vader en de hulp politie, brandweer en dappere omstanders! Ik heb ze vandaag allemaal namens het gemeentebestuur met een bloemetje bedankt voor hun goede actie”, aldus burgemeester Rensen.

Op de parkeerplek waar de auto het water in rolde zijn inmiddels paaltjes geplaatst door de gemeente Maassluis. ”De gemeente heeft meteen twee palen geplaatst, zodat geen enkele auto meer te water raakt”, vertelt de burgemeester hierover.

Opvallend aan de parkeerplaats is dat er slechts één drempel ligt, terwijl op de andere parkeerplaatsen twee drempels liggen. Daarnaast is de parkeerplaats erg klein om te parkeren.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-