Foto: Archief
Maassluis

Burgemeester Haan sluit motorzaak op Industrieweg in Maassluis na drugsvondst

Bij een integrale controle is vorige maand een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen bij een motorzaak aan de Industrieweg in Maassluis. De burgemeester van Maassluis heeft inmiddels het pand voor een periode van 3 maanden gesloten.

Bij een integrale controle vond o.a. de politie de handelshoeveelheid harddrugs in de motorzaak. De toen 24-jarige eigenaar werd aangehouden door de politie. Dat laat de politie eenheid Rotterdam weten aan 112Maasmedia.

Burgemeester Haan van Maassluis heeft inmiddels het pand bestuursrechtelijk gesloten voor een periode van 3 maanden. De burgemeester is bevoegd een (bedrijfs)pand te sluiten na een drugsvondst.

De gemeente Maassluis laat in een reactie weten dat het pand is gesloten omdat er in het pand een hoeveelheid harddrugs is aangetroffen die ruimschoots de maximale toegestane hoeveelheid overschrijdt. ”De burgemeester heeft gebruik gemaakt van zijn bevoegdheid om het pand te sluiten. Het besluit is een maatregel die recht doet aan de hoeveelheid harddrugs die de eigenaar van de zaak voorhanden had.” Aldus de gemeente Maassluis aan 112Maasmedia.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *