7.8 C
Maassluis
zondag, maart 3, 2024

Beelden gewapende overval Lidl Westeinde in Opsporing Verzocht

- Advertentie-

De Lidl aan het Westeinde in Maassluis werd zaterdagavond 4 januari dit jaar overvallen door drie mannen met vuurwapens. De daders zijn na de overval gevlucht, de politie doet onderzoek en toont daarom beelden van de overval morgenavond om 20:35 uur in Opsporing Verzocht op NPO1.

De supermarkt was om 20.00 uur gesloten toen het personeel nog aan het werk was. Plotseling werd één van hen overvallen door drie mannen met vuurwapens . Zij droegen bivakmutsen of waren gemaskerd. Tijdens de overval werd ook gebruikt gemaakt van een mes en werden de medewerkers bedreigd en vastgebonden.

De mannen gingen er uiteindelijk vandoor met persoonlijke bezittingen van de medewerkers en met geld. Zij zijn in onbekende richting gevlucht. Onderweg zijn zij nog delen van de buit verloren en die heeft de politie veiliggesteld en onderzocht op sporen.

Er zijn beelden veiliggesteld en getuigen gehoord, maar dat heeft nog niet geleid tot een aanhouding. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de overval. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar de daders? Bel 0900-88844, liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

-Advertentie-
Lees dit ook!
-Advertentie-